Att bo i hus på landet

Bo på landet

Sängar Örebro

- Posted in Inredning by

Shoppar sängar i Örebro

Idag har jag varit förbi olika butiker i örebro för att kolla på sängar. jag behöver en stor säng med en skön madrass, helst en sådan som formas efter kroppen, Min tjej älskar sådana sängar. Utbudet av sängar i örebro är inte så brett, men det finns en butik som jag var inne i som heter israelssons möbler.

Där hittade jag både sängar och inredning till sovrum. Jag hade med mig min tjej och vi gick runt och provade alla sängar tillsammans. Tillslut hittade vi en säng som var den skönaste sängen jag någonsin legat i! Den var stor (ca 180x200 typ) och den var inte delad i mitten som vissa sängar i örebro är. nackdelen med att en säng är delad är att man sjunker ihop vilket både jag och min tjej avskyr.

Israelssons möbler i örebro var både hjälpsamma och kunniga i sitt breda utbud. Eftersom vi åkte med bil fick självklart inte den stora sängen plats så israelssons möbler körde hem den till oss vilket vi är väldigt tacksamma för. Medan vi var i butiken passade vi också på att köpa lite tillbehör och bäddset till våra andra sängar i örebro. Det är alltså riktigt bra grejer vi har hitat och jag är säker på att kommer sova många sköna nätter i denna säng.

sängar från hilding