Att bo i hus på landet

Bo på landet

Skumisolering i vårt hus

- Posted in Hus och hem by

Skumisolering med polyuretanskum i mitt hus

Vi har ett gammal sekelskifteshus som jag och min fru har bott i några år nu som vi precis har isolerat med skumisolering. När elpriserna steg lade vi verkligen märke till hur mycket energi vårt hus tar för att värma upp huset. Det är ett stort hus och våra elkostnader steg ordentligt. Vi bestämde oss för att undersöka varför lite närmare och det visade sig att huset hade jättedålig isolering. Vi bestämde oss för att ordna bättre isolering för att sänka våra uppvärmningskostnader.

Vi sökte lite på nätet och fick höra talas om skumisolering med polyuretanskum. Skumisolering är ett fantastiskt smidigt sätt att isolera allt från krypgrund, tak, väggar, vind och källare. Det gick snabbt att göra och det var väldigt prisvärt med tanke på hur mycket det fick ner våra kostnader för uppvärmning sen.

Sidan vi hittade på nätet hade mycket bra information om de goda egenskaperna som skumisolering har. Företaget som hade denna information heter Foam King och efter ett samtal med dem bestämde vi oss för att anlita just dom. Det var ett beslut vi är väldigt glada över att vi tog. Oj så smidigt allting gick och så proffsiga dom var när de skumisolerade. Allting sköttes snyggt och blev jättebra.

Nu känns det på något sätt mycket fräschare i vårat hem. Luften känns bättre och det är varmare inomhus trots att vi har lägre grader än innan. Skumisolering skyddar även mot fukt och svampangrepp, vilket känns otroligt tryggt och bra. Det skyddar även från yttre faktorer som föroreningar och allergener. Det är ett stort plus om vi någongång skulle vilja sälja vårt hus. Vi har lägre värmekostnader och helt ny isolering i huset.

Är det någon mer som funderar på skumisolering så kan vi rekommendera det. Vi har bara upplevt positiva grejer av skumisolering med polyuretanskum. Det är väldigt mångsidigt och enkelt att applicera. Man behöver inget förarbete och skumisolering fäster även på alla underlag. Ett fantastiskt material helt enkelt.

skumisolering Foam King